Seuraava suuri seikkailu odottaa!

Ulkomaanmuutot Euroopan alueella

Meiltä löydät kokeneet tekijät ja kalustoa niin pieneen kuin isompaankin muuttoon

Moving World Oy toteuttaa ulkomaanmuutot koko Euroopan laajuisesti. Kokenut tiimimme kuljettaa muuttokuormasi vakaasti määränpäähänsä. Tarvittaessa saat räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi pakkaamiseen, siivoamiseen, purkuun, tullaukseen jne.

Muutamme niin yritykset kuin kodit ulkomaille ja homma toimii tarvittaessa takaisinpäinkin. Olethan meihin yhteydessä, kun tarvitset apua, ja meiltä saat tietenkin neuvoja ja vinkkejä siihen, miten projekti kannattaa toteuttaa!

Valitse järkevästi suunniteltu muuttopalvelu!

Olipa kuljetustarpeesi suuri tai pieni, me hoidamme homman kustannustehokkaasti ja kestävällä tavalla. Olemme erikoistuneet muuttokuljetusten yhdistelemiseen, jonka ansiosta saamme tehtyä muutot kustannustehokkaasti huippuluokan palvelusta tinkimättä.

Meille ei ole väliä, onko kuljetustarpeesi vain muutamia laatikoita vaiko suurikokoisen omakotitalon muutto sisältäen myös pakkaamisen ja loppusiivouksen. Meiltä löytyy kokemusta ja osaamista kaikesta siitä ja siltä väliltä. Sinun ei tarvitse murehtia kuljetuksen yksityiskohdista, riittää kun olet yhteydessä meihin.

Valikoimastamme löytyvät myös kaikki pakkaamiseen liittyvät tarvikkeet, joita voit meiltä tilata käyttöösi, vaikka päätyisit hoitamaan kuljetuksen itse. Tilaa kunnon pakkausmateriaalit meiltä!

Yritysmuutot

Jokainen projekti räätälöidään aina tarpeen mukaan, Yritysmuuttopalvelumme ulkomaille voivat sisältää esimerkiksi nämä:

 • Kattava suunnittelu ja koordinointi
 • Tavaroiden pakkaus ja purku
 • Tullimuodollisuudet ja byrokratian hoito
 • Suora kuljetus paikasta paikkaan ilman turhia pysähdyksiä
 • Huolellinen kuljetus ja järjestely uudessa toimipisteessä
 • Minimoimme keskeytykset liiketoiminnassasi

Kodin ulkomaanmuutot

Olipa kyseessä pienen asunnon muutto ulkomaille tai isomman omakotitalon muutto, otamme mielellämme vastaan projektin. Kodin ulkomaanmuuttopalvelumme takaavat, että uusi kotisi odottaa sinua valmiina ja mukavana. Meiltä saat apua esimerkiksi tällaisiin kohtiin:

 • Yksilöllinen suunnittelu ja neuvonta

 • Turvallinen tavaroiden pakkaus ja kuljetus

 • Mahdolliset tullimuodollisuudet ja viranomaisten kanssa toimiminen

 • Ohjaus uuden asuinpaikan käytännön asioissa

 • Tavaroiden purku ja paikoilleenlaitto uudessa ympäristössä

Kysy tarjous muutosta!

Kun tulevaisuus vie sinut tai yrityksesi uusiin maisemiin, Moving World Oy on valmis tukemaan sinua tässä käänteentekevässä muutosvaiheessa. Valitsemalla meidät luotettavaksi kumppaniksesi saat käyttöösi kattavat ja ammattitaitoiset muuttopalvelut, jotka tekevät ulkomaanmuutosta mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän kokemuksen. Suunnittelemme muuton tarkasti ja huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sujuva ja turvallinen siirtymä kohti uusia mahdollisuuksia!

Pyydä tarjous